Contactați-ne

Telefon

România

+40 37 138 11 55 | +40 730 462 760

Formular de contact

Ne face plăcere să răspundem întrebărilor dumneavoastră.

> Contact
Expert Test Services

Expert Test Services – Testare tehnică pentru sisteme de fixare

Asigurarea personalizată a calității prin Expert Test Services

Asigurarea calității într-o manieră fiabilă, independentă și cu respectarea standardelor reprezintă elementul de bază pentru menținerea unui nivel înalt de calitate a produsului. Prin intermediul testelor tehnice, vă sprijinim să testați calitatea produselor și prototipurilor dumneavoastră, să efectuați analize ale daunelor și să reduceți riscurile specifice.

Cu ajutorul echipamentului nostru certificat pentru măsurare și testare, procedurilor de testare și expertizei extinse de laborator, vă ajutăm să respectați cerințele tehnice și legale pentru componentele și produsele dvs. Laboratoarele noastre de testare de ultimă generație respectă cele mai înalte standarde și sunt dotate cu tehnologie de ultimă oră.

De asemenea, experții noștri pregătesc rapoarte de testare profesionale pentru dvs. Acestea constituie o confirmare independentă a calității produselor și vă oferă o bază solidă pentru a lua decizii informate.

 

Acreditat, certificat, calificat - beneficiile dumneavoastră

Bossard este partenerul dvs. expert pentru toate nevoile de testare. Adaptăm echipamentele de testare pentru a răspunde exact nevoilor dvs. și dezvoltăm metode de testare avansate în strânsă colaborare cu dvs.

Descoperiți beneficiile laboratorului Bossard de testare a materialelor:

 

ribon_icon

Laboratoare de testare acreditate

Am selectat laboratoare de testare din toată lumea care sunt acreditate în conformitate cu standardul ISO/IEC 17025 de diverse organisme naționale de acreditare.

people2

Expertiză îndelungată

Angajații noștri calificați au o expertiză extinsă și mulți ani de experiență în toate procedurile relevante de testare.

paper_icon

Rapoarte de testare profesionale

Specialiștii noștri în testare elaborează rapoarte independente, concludente pentru a vă asista în procesul de luare a deciziilor.

bubl_icon

Facilități de testare de ultimă generație

Fie că sunt teste ale vibrațiilor sau analize spectrale, teste ale durității sau teste ale coroziunii - echipamentele noastre tehnice respectă cele mai înalte standarde.

timer_icon

Implementare rapidă

Executăm lucrări de testare complexe și critice din punct de vedere al timpului într-o manieră rapidă și flexibilă - oferindu-vă un avantaj în fața competiției în dezvoltarea de produse.

champion_icon

Cele mai înalte standarde de calitate

Prin procedurile noastre de testare acreditate, vă sprijinim să fabricați produse competitive de cea mai înaltă calitate.

 

 

De la testarea materialelor la analiza daunelor - serviciile noastre

Laboratoarele nostre de testare moderne sunt special proiectate pentru a testa sisteme de fixare mecanice, inclusiv proprietățile mecanice și fizice, fără să omită nimic.

Cu ajutorul gamei noastre variate de testare, putem face față cu ușurință gamei variate de produse a clienților noștri. Prin extinderea continuă a metodelor noastre de testare pentru a include proceduri standardizate, suntem permanent la curent cu ultimele evoluții  din domeniu și vă putem pune la dispoziție tehnologie de ultimă oră.

Puteți găsi aici prezentarea generală și detalii suplimentare ale celor mai frecvente proceduri de testare:

Căutați o procedură de testare care nu este obișnuită? Contactați-ne - răspundem oricărei provocări. Bossard se asigură că produsele dvs. respectă cele mai înalte standarde de calitate.

 

Contact Icon Contactați-ne

Ne face plăcere să răspundem întrebărilor dumneavoastră.

Descoperiți alte module care contribuie la îmbunătățirea productivității dvs. pas cu pas

Expert Walk
Studiați-vă elementele de fixare și instrumentele utilizate, vom determina cum să procedăm mai ușor și mai inteligent

Expert Education
Aflați mai multe despre esențialele și secretele de fixare în seminarii și cursurile noastre de e-learning

Expert Teardown
Identificați cea mai bună soluție de fixare și potențial de economisire a costurilor pentru dvs.

Expert Design
Proiectați-vă cel mai bun produs cu o gamă largă de informații și instrumente tehnice

Expert Assortment Analysis
Reduceți TCO prin identificarea oportunităților de raționalizare a elementelor de fixare