Contactați-ne

Telefon

România

+40 37 138 11 55 | +40 730 462 760

Formular de contact

Ne face plăcere să răspundem întrebărilor dumneavoastră.

> Contact
assembly_technology_expert

Servicii

Fie că este vorba de alegerea soluției perfecte, aplicarea sa eficientă sau de probleme suplimentare legate de tehnologia de fixare, la KVT-Fastening clienții beneficiază de asistență completă. 

Servicii de Reparaţii

Dacă apare o defecțiune la o mașină sau u sculă, echipa de service KVT-Fastening vă garantează o reparație rapidă. În unele țări se păstrează un stoc de mașini pentru a putea fi împrumutate la cerere.

> Contactați-ne

Seminarii şi Cursuri de Şcolarizare

Fiind o echipă de experți cu experiență aprofundată în numeroase sectoare, cursurile introductive și instruirea specializată oferite de KVT-Fastening le oferă clienților oportunitatea de a clarifica întrebări individuale direct cu cei care au conceput sculele noastre și cu departamentul de producție.

> Contactați-ne
KVT Tech Day

Prezentări la sediul clientului

KVT-Fastening va veni direct la sediul dvs. cu o „prezentare la sediul clientului”. Specialiștii noștri vă vor oferi dvs. și personalului dvs. consultanță generală despre produse și răspunsuri individuale la întrebări specifice.

> citiți mai mult

Solutioneering

De la început experţii internaţionali cu experienţă bogată ai Grupului KVT-Fastening analizează problema care trebuie rezolvata. În funcţie de această înţelegere profundă , elaborează apoi soluţii ideale care sunt economice, eficiente şi sigure.

> citiți mai mult

Informații 3D

Pentru foarte multe elemente de fixare, KVT-Fastening le va oferi clienților săi informații 3D care pot fi ușor integrate în aplicații CAD.

> citiți mai mult

Download Center

La centrul său de descărcare, KVT-Fastening pune la dispoziția clienților săi o selecție completă de know-how privind diverse aspecte ale tehnologiei de fixare.

> citiți mai mult

Sisteme de logistică

Bossard SmartBin și SmartLabel sunt sisteme de logistică inteligente care monitorizează stocul în siguranță completă și asigură completarea automată a stocului. Un sistem online transmite datele către serverul Bossard și acesta – dacă este necesar – lansează o comandă. Aceste sisteme asigură disponibilitatea rapidă și ușoară a pieselor C în timpul desfășurării producției.

> citiți mai mult