Contactați-ne

Telefon

România

+4037 138 11 55 | Mobil: +40 724 511 400

Formular de contact

Ne face plăcere să răspundem întrebărilor dumneavoastră.

> Contact
page teaser experience center

Centrul de Experiență KVT din Linz

La Centrul de Experiență KVT, soluțiile inovatoare de fixare și asamblare sunt expuse pe o suprafață de 1600m² și așteptăm cu nerăbdare vizita dumneavoastră.

Salonul Asamblare inteligentă în fabrică

Observați personal cum arată o stație de asamblare digitalizată, cum poate îmbunătăți fiabilitatea proceselor și productivitatea, și cum vă poate ajuta un robot să optimizați procesele.

În salonul Asamblare inteligentă în fabrică, puteți testa stația de asamblare manuală digitalizată și puteți vedea personal componentele de bază spre Fabrica 4.0.

 

REZERVAȚI UN TUR AL SALONULUI

 

Servicii expert de testare

La centrul de Experiență KVT din Linz, punem la dispoziția clienților următoarele servicii expert de testare servicii expert de testare.

  • Test de tracțiune
  • Test de împingere
  • Test de torsiune
  • Test de forfecare
>Descărcați pliantul cu servicii de testare expert

Servicii expert de dezmembrare

Serviciile expert de dezmembrare sunt efectuate în hala principală a Centrului de Experiență KVT. Aici dezmembrăm produsele clienților noștri, analizăm elementele de fixare și le furnizăm propunerea noastră de economisire a costurilor și de optimizare a asamblării.

> Mai multe despre serviciile expert de dezmembrare

Ziua tehnologiei

Centrul de Experiență KVT pune la dispoziție clienților noștri un mediu ideal și oportunități pentru desfășurarea Zilei tehnologiei în persoană. Ziua tehnologei este un eveniment gratuit și se compune din 3 soluții pentru produse și 1 subiect de inovare la alegerea dumneavoastră.

Vă puteți proiecta Ziua tehnologiei pe baza intereselor și nevoilor dvs., iar noi ne vom ocupa de organizare. Pe parcursul Zilei tehnologiei desfășurate în persoană, veți beneficia cel mai bine de cunoștințele noastre și de experiența practică în facilitățile noastre.

 

> către Ziua tehnologiei

Logistică de fabrică inteligentă

Profitați de ocazia de a vedea sistemul de logistică de fabrică inteligentă personal, la Centrul de Experiență KVT. Logistica de fabrică inteligentă oferă management digitalizat al lanțului de aprovizionare pentru piesele C.

Cu noile sisteme complete SmartBin Cloud și SmartLabel Cloud, costul total de proprietate și de productivitate trec la nivelul următor. 

 

> către Logistică de fabrică inteligentă

Sudare de materiale multiple

Ca distribuitor global și exclusiv, oferim cea mai inovatoare tehnologie de fixare: Sudare de materiale multiple Implică un proces ultrasonic de lichefiere a elementului de fixare din termoplastic pentru a crea o conexiune cu blocare pozitivă într-o fracțiune de secunda.

Echipamentul existent, complet automat ne permite să oferim clienților noștri serviciul de a produce prototipuri sau serii mici de piese. Încercați personal la Centrul de Experiență KVT.

 
> Mai multe despre sudarea de materiale multiple