Contactați-ne

Telefon

România

+40 37 138 11 55 | +40 730 462 760

Formular de contact

Ne face plăcere să răspundem întrebărilor dumneavoastră.

> Contact
ATE-Main-Banner

Assembly Technology Expert

Din momentul în care începeți să dezvoltați un produs nou, serviciile noastre de expertiză în tehnologie de asamblare oferă cea mai inteligentă soluție pentru toate provocările posibile de fixare.

Utilizarea metodologiei în trei etape vă ajută să reduceți timpul de producție și să reduceți semnificativ costurile.

  • Proiectarea elementelor de fixare pentru a produce produse perfecte.
  • Optimizați - duceți la perfecționarea procesului de fixare
  • Educați - deveniți un expert în știința fixării

Expert Walk

Vă puteți perfecționa produsul examinând procesul de fabricație verificând stațiile de lucru și liniile de asamblare, analizați elementele de fixare și în cele din urmă optimizați-vă procesele de asamblare și instrumentele utilizate în producție.

Este esențial să aveți tipul de elemente de fixare adecvate pentru produsul dvs. Expert Walk, bazat pe cunoștințele industriei din Gemba-Walk, procesele Walk-the-line etc., analizează cu exactitate ce se întâmplă în producție.

 

> Mai multe despre Expert Walk

Expert Education

Dezvoltați cunoștințe și abilități interne în sesiuni de pregătire personalizate despre principii, aplicații, elemente de fixare și tehnologie de asamblare.

Ca inginer, sunteți cheia unui produs sigur și de încredere. Adăugați experienței dvs. cu cunoștințe aprofundate despre tehnologia de fixare pentru a începe îmbunătățirea calității produselor dvs. astăzi. Beneficiați de diferite formate de învățare personalizate. În seminarii în persoană beneficiați de o abordare practică. Învățarea interactivă cu webinarii poate fi realizată cu ușurință la birourile noastre.

 

> Mai multe despre educația experților

Expert Teardown

Un singur șurub poate avea un efect extraordinar! Descoperiți potențialul neașteptat al produselor dvs. concentrându-vă pe elementele de fixare și îmbinări.

A avea cea mai bună soluție de fixare este crucială pentru succesul dvs. și pentru costurile ciclului de viață al produsului (LCC). Beneficiați de cele mai bune din punct de vedere al costurilor și siguranței. Experții demontează produsul în piesele sale și în elementele de fixare. Analizând complexitatea interfeței, specialiștii noștri tehnici examinează fiecare centimetru pentru a înțelege funcționalitatea și pentru a găsi potențiale de economisire a costurilor și îmbunătățiri ale calității și fiabilității.

 

> Mai multe despre Teardown Expert

Expert Design

Proiectați-vă produsul cu accent pe elementele de fixare de la bun început. Cunoașterea de către Bossard a metodologiilor de asamblare, a rosturilor de fixare și a resurselor tehnice poate fi schimbătorul de joc pentru succesul produsului tău.

Expert Design vă permite să creșteți calitatea produsului final permanent cu recomandări privind materialele și condiții optimizate pentru asamblare sau cu prototipare. Bazat pe cunoștințele de prototipare 3D și date mari CAD.

 

> Mai multe despre Expert Design

Expert Test Services

Îndeplinirea celor mai înalte standarde de calitate joacă un rol important în multe domenii ale tehnologiei de fixare. Bossard întâmpină această provocare cu 14 laboratoare de testare acreditate de ultimă oră din întreaga lume.

Respectă standardele de calitate cu un test amănunțit al prototipului și produselor. Beneficiați de laboratoarele noastre de inginerie și de cele mai moderne instalații de măsurare și testare, cu certificare ISO / IEC 17025. Reduceți-vă riscurile cu asigurarea calității prin servicii de laborator de calitate.

 

> Mai multe despre Expert Test Services

Expert Assortment Analysis

Mai puține elemente de fixare într-un singur produs se ridică la costuri reduse. Rationalizarea elementelor de fixare și eficientizarea facturii de materiale (BOM) are drept consecință un potențial ridicat de economisire a costurilor.

Doar 15% din costul total al utilizării unui element de fixare provine de la elementul de fixare în sine. Ceilalți 85% provin din achiziții, logistică, pregătire de asamblare și alte activități. Acest fapt face ca raționalizarea pieselor c să fie crucială pentru costul total de proprietate al produsului dumneavoastră.

 

> Mai multe despre analiza sortimentelor de experți

Contact Icon Contactați-ne

Ne face plăcere să răspundem întrebărilor dumneavoastră.