Contactați-ne

Telefon

România

+40 37 138 11 55 | +40 730 462 760

Formular de contact

Ne face plăcere să răspundem întrebărilor dumneavoastră.

> Contact

Când o piesă standard nu funcționează – piese speciale după desen

Fie că este vorba de construcția de hale industriale sau utilaje, inginerie de precizie, avionică și aerospațiale, hidraulică, energie au electrotehnologie, transport sau tehnologie de automatizare, piesele fabricate de KVT-Fastening după desen sunt utilizate în toate locurile în care componentele standard nu corespund anumitor cerințe. Lucrul acesta se poate datora cerințelor speciale în ceea ce privește greutatea sau geometria componentelor sau materialelor speciale. 
Sonderteile

Piese personalizate

Piese strunjite și frezate
Îndepărtarea de așchii prin strunjire, frezare și forare pentru componentele de construcții cu exigențe de înalt nivel în ceea ce privește forma și toleranțele. 

  • Materiale: oțel, inox, metale neferoase, materiale speciale
  • Cifre: această metodă de producție este adecvată pentru prototipuri, dar și pentru serii de producție mici și mai mari. Ideal ar fi totuși ca cifrele de producție să varieze între câteva sute și câteva mii de piese. 

Piese realizate la ștanță sau la presă
Discuri, elemente de închidere și numeroase alte componente de construcții sunt fabricate prin tehnologia de ștanțare și presare.

  • Materiale: oțel, inox, metale neferoase, materiale speciale
  • Cifre: serii de producție mici sau mari, în funcție de dimensiuni, geometria și concepția pieselor cu sculele necesare. 

Serviciile noastre

Elaborări speciale și soluții speciale 
Pe lângă gama noastră extinsă de produse KVT aparțiând mărcilor proprii, vă oferim și dezvoltări și soluții speciale. Datorită numeroșilor ani de experiență ai experților noștri cu toate tipurile de tehnologii de fixare, putem fi alături de dvs. pentru a vă ghida cu toată încrederea prin proiectul dvs. individual. 

Totul sub un singur acoperiș 
Dvs. formulați cerințele specifice, noi definim procesul de fabricație în funcție de cerințele dvs. și din portofoliul nostru mondial de producători îl selectăm pe cel mai potrivit pentru nevoile dvs. Beneficiul dvs. este că obțineți toate soluțiile de fixare dintr-o singură sursă și profitați de procese și tehnologii testate la cele mai înalte niveluri de calitate cu care sunteți obișnuiți. 

Custom Parts

Contact Icon Contactați-ne

Ne face plăcere să răspundem întrebărilor dumneavoastră.