Contactați-ne

Telefon

România

+40 37 138 11 55 | +40 730 462 760

Formular de contact

Ne face plăcere să răspundem întrebărilor dumneavoastră.

> Contact
screens-sales-ppt

Instrucțiuni de asamblare digitală

Informații corecte la locul și la momentul potrivit

Fie că este vorba de angajați noi, procese de producție noi sau loturi de dimensiuni mici/multe comenzi diferite - etapele asamblării sunt efectuate corect și eficient datorită instrucțiunilor grafice pas cu pas. Pașii de lucru sunt documentați automat.

Instrucțiunile de asamblare digitală sunt create de dumneavoastră sau sunt generate automat din comanda clientului, prin integrare ERP. Crearea și gestionarea centralizată a instrucțiunilor interactive permite reducerea semnificativă a complexității variațiilor produselor și efectuarea eficientă a schimbărilor.

 

Avantajele instrucțiunilor de asamblare digitală:

Instruirea rapidă a angajaților prin instrucțiuni de asamblare dinamică

Asigurarea calității chiar și pentru variante sau sub presiunea timpului

Montarea în siguranță a pieselor corecte

Evitarea procedurilor de testare în timpul finisării asamblării

Fiecare pas este trecut într-un procesul verbal

Colectare și stocare a cunoștințelor muncitorilor calificați

 
 

 

Vizualizarea pașilor de asamblare reduce drastic instruirea personalului și expunerea acestora la diferite activități de asamblare. Practic, erorile de asamblare pot fi reduse la zero.

 


Cum să creați o instrucțiune de lucru digitală (germană)

 

Alegerea opțiunilor de afișare potrivite

Modul în care sunt afișate instrucțiunile în secția de producție este un factor esențial în productivitate și în acceptul angajaților.

Descoperiți posibilitățile

 

Gestionare centralizată, afișaj decentralizat

Funcționalitatea centrală a programului software permite gestionarea centralizată a configurațiilor și trimiterea în zonele de producție.

Avantajele unui program software centralizat:

  • Acces și configurație centrale
  • Schimbări ușor de implementat
  • Este posibilă alocarea diferențiată a drepturilor
  • Este posibilă integrarea în sisteme terțe (de ex., ERP)
  • Distribuirea automată a stațiilor de asamblare în producție sau în toată lumea
  • Instrucțiuni actuale în uz.

De ce să urmăriți un proces de asamblare fără hârtii?

Pe lângă faptul că asigură procese corecte și înregistrează date, asamblarea digitală are și alte avantaje valoroase. Instrucțiunile de lucru digitale sunt create și administrate mult mai rapid, mai flexibil și mai sigur decât instrucțiunile pe hârtie.

Noi instrucțiuni de asamblare sau actualizări ale instrucțiunilor existente sunt create la nivel central și pot fi afișate imediat în secția de producție, la stația de lucru corectă, după cum este necesar. În schimb, se consumă mult mai mult timp pentru a crea sau adapta instrucțiuni, a le tipări pe hârtie și a distribui rezultatele către diferite stații de lucru. De asemenea, trebuie să colectați și să eliminați versiunile mai vechi. 

Aceleași avantaje se aplică dacă doriți să comutați între diferitele variante din ansamblu. Instrucțiunile digitale, actualizate sunt ușor de găsit în sistem. Nu este nevoie să le tipăriți și să le distribuiți pe hârtie. Lucrătorii urmează instrucțiunile corecte, greșelile sunt evitate. Aceasta permite trecerea de la o variantă la alta mult mai rapid.

 

Să analizăm un caz de utilizare