Contactați-ne

Telefon

România

+40 37 138 11 55 | +40 730 462 760

Formular de contact

Ne face plăcere să răspundem întrebărilor dumneavoastră.

> Contact
assembly_technology_expert

Solutioneering

Pentru Grupul KVT-Fastening, solutioneering înseamnă a oferi clienţilor experienţa îndelungată şi expertiza – în combinare cu spiritul inovator, siguranţa proiectelor şi capacitatea de planificare. Aceasta este temelia stabilă din care oferim soluţii eficiente şi sigure pentru sarcinile dificile şi designul nou. În acest context, experţii noştri vă oferă sfaturi datorită cunoştinţelor competente referitoare la trendurile de materiale şi tehnici de fixare de ultimă oră.

Piese speciale după desen

Fie că este vorba de construcția de hale industriale sau utilaje, inginerie de precizie, avionică și aerospațiale, hidraulică, energie au electrotehnologie, transport sau tehnologie de automatizare, piesele fabricate de KVT-Fastening după desen sunt utilizate în toate locurile în care componentele standard nu corespund anumitor cerințe. Lucrul acesta se poate datora cerințelor speciale în ceea ce privește greutatea sau geometria componentelor sau materialelor speciale.
 
> citiți mai mult

Concepte de Sisteme şi Automatizare

La KVT-Fastening, produsul ideal este completat de componente cum ar fi maşinile, uneltele, integrarea proceselor, servicii şi automatizare într-un pachet integral personalizat. În calitate de iniţiator activ, KVT-Fastening sprijină clienţii de la faza de planificare, dezvoltare şi implementare atunci când întâmpină probleme dificile, precum şi selectarea celor mai bune componente individuale.

> citiți mai mult

Contact Icon Contactați-ne

Ne face plăcere să răspundem întrebărilor dumneavoastră.