Contactați-ne

Telefon

România

+40 37 138 11 55 | +40 730 462 760

Formular de contact

Ne face plăcere să răspundem întrebărilor dumneavoastră.

> Contact

Hans Peter Troxler

Horst Salzle

Martin Trausner - Productmanager

«KVT-Fastening furnizează pentru Ernst Schweizer AG componente de fixare pentru noul „intelligente Paketbox plus’’»

«„PIESE MICI CU EFECT MĂREȚ” KVT-Fastening optimizează gestionarea pieselor de categoria C pentru BVS Blechtechnik GmbH»

«Cum fixează lucrurile campionii mondiali»

Informații despre client

Având sediul la Hedingen, Ernst Schweizer AG, Metallbau este o afacere de familie independentă cu tradiție în sectorul construcțiilor din Elveția. Activitățile lor comerciale se concentrează pe fațade, sisteme din lemn/metal, ferestre, cutii de scrisori și sisteme de energie solară. Una dintre cele mai recente inovații ale lor este cutia de colete inteligentă. Aceasta combină o cutie de scrisori, o cutie de colete și un terminal de informații într-o singură unitate. Serviciile de livrare și persoanele private pot utiliza un acces protejat cu cod PIN pentru a depozita temporar colete poștale direct la ușa casei.

Cerințele proiectului și obiective

În realizarea cutiei de colete plus, Ernst Schweizer AG s-a confruntat cu o serie de provocări, în special în ce privește unitatea de închidere. Pe baza cerințelor impuse de specificația de proiectare, de exemplu, aceasta trebuia să fie proiectată fără mâner. De aceea singura opțiune a fost un sistem de închidere elecromecanic cu o funcție suplimentară cu resort, consum de curent minim și, pentru că trebuia să stea în aer liber, o rezistență garantată la temperatură situată în intervalul de -30 până la +70 °C. Mai mult, era necesar ca instalarea și fixarea sistemului de închidere aflat în producție să fie relativ simple.

Realizare

După realizarea unui scurt studiu de piață, Ernst Schweizer AG a găsit soluția ideală la fabricanții Southco și a contactat această firmă prin distribuitorul general pentru Elveția, KVT-Fastening. Posibilitățile au fost evaluate în strânsă colaborare și a devenit evident foarte repede că unul dintre sistemele de închidere Southco distribuit de KVT-Fastening corespundea cel mai bine cerințelor stabilite de Schweizer. Relația de afaceri excelentă pe care o stabilisem deja de mai mulți ani a ajutat la rezolvarea foarte rapidă a acestei probleme particulare.

Rezultatul proiectului

KVT-Fastening a susținut firma Ernst Schweizer AG în realizarea cutiei de colete plus cu angajament și profesionalism în toate aspectele muncii. Unitatea de închidere selectată este ideală atât în ceea ce privește funcționarea, cât și în ceea ce privește dimensiunea. Datorită colaborării armonioase, Ernst Schweizer AG a înregistrat deja primele comenzi pentru „intelligente Paketbox plus“, iar unele dintre ele au fost deja instalate. 

Beneficii pentru client/informații:

  • Asistență profesională în alegerea produsului
  • Abordare pragmatică, orientată spre soluție
  • Dezvoltare mai rapidă și durată de punere pe piață mai scurtă
  • Numeroși ani de experiență în dezvoltarea soluțiilor specifice pentru client

Poze

Informații despre client

BVS Blechtechnik GmbH, firmă cu sediul în Böblingen, este una dintre companiile lider în domeniul confecțiilor metalice din Germania. Pe lângă concepția și fabricarea de ansambluri din tablă metalică, instalarea de subansambluri și componente electronice, BVS se ocupă și de fabricarea de unități terminal. Aproximativ 65 % din produsele sale includ elemente de fixare cum ar fi elemente de fixare autosertizabile, nituri oarbe, piulițe nit-orb, balamale, curele sau mânere.

Cerințele proiectului și obiective

Acestea fiind spuse, BVS utilizează în jur de 200 de elemente de fixare diferite și compania avea mare nevoie de o soluție de automatizare a gestionării pieselor din categoria C. Până în acel moment, în fiecare săptămână era plasată o comandă manuală, care putea implica peste 50 de articole diferite, iar atunci când era primită articolele trebuiau să fie procesate, din nou manual, în Intrări de mărfuri. În locul acestui sistem complicat de gestiune a pieselor din categoria C, compania dorea un sistem automat conceput pentru viitor, care să acopere totull, de la procedura de comandă la recepția mărfurilor, integrat în procesele sale de producție. Specificațiile erau următoarele: munca administrativă redusă la minimum necesar, timp economisit cu manipularea și fiabilitate ridicată a lanțului de aprovizionare. Până în momentul de față, lipsa unei singure componente a avut uneori un efect dezastruos asupra liniei de producție, ducând în anumite cazuri chiar la oprirea acesteia.

Realizare

BVS a găsit răspunsul căutării sale în vederea unei soluții adecvate care ar fi putut fi implementată în scurt timp la partenerul său pe termen lung KVT-Fastening. Sistemul SmartBin complet automatizat de la Bossard a îndeplinit perfect toate cerințele BVS și sistemul a intrat iîn funcțiune în mai 2014.

Rezultatul proiectului

Prin introducerea SmartBin la BVS, munca implicată de comandarea pieselor și introducerea în Intrări de mărfuri a fost redusă drastic. Dacă anterior o persoană era ocupată două zile pe săptămână doar cu pregătiri, listarea dimensiunilor loturilor și determinarea zilei optime pentru plasarea comenzilor, acum toate comenzile sunt plasate automat și numai atunci când s-a atins un nivel stoc minim predeterminat. Acest nivel este determinat de scale integrate în SmartBin. Intrările de mărfuri beneficiază și mai mult de faptul că notele de livrare sunt acum generate electronic. Acest lucru economisește munca pentru o întreagă dimineață deoarece coletele individuale nu mai trebuie să fie procesate manual și pot fi sortate direct în spațiile de stocare deschise corespunzătoare. 

Beneficii pentru client/informații:

  • Economii de timp la comenzi și Intrarea mărfurilor
  • Monitorizare fiabilă a stocurilor reale
  • Recomandarea automată asigură protecția împotriva întreruperilor în producție

Informații despre client

Având la activ numeroase premii, grupul de studenți TERA de la Universitatea de tehnologie din Graz dezvoltă și construiește vehicule propulsate electric. Constituit în 2009 sub numele de Echipa de Curse Eco Austria, grupul a fost redenumit TERA TU Graz în 2012. De atunci, grupul de studenți a produs vehiculele propulsate electric ""Fennec"" (Vulpea deșertului) și ""Panther"". În eco-maratonul Shell de pe centura Lausitz din 2011, Fennec a realizat un record mondial la categoria „Prototip baterie electrică”. În 2014, vehicului monobloc a parcurs 1.091,6 kilometru cu un singur kilowatt-oră de energie electrică. Cu IBEX, cea mai recentă creație, pentru prima dată în 2016, grupul realizează un vehicul care urmează să fie înscris pentru utilizare pe drumurile publice. Please check the date / tense with customer!

Cerințele proiectului și obiective

Electromobilul IBEX cu greutatea sa netă de 400 kg (fără baterii) este destinată să funcționeze pe un parcurs de 250 km și la o viteză maximă de 130 km/h pe un circuit de curse cu lungimea de 370 km. Pentru a construi un vehicul atât de ușor, echipa se bazează pe materiale plastice armate cu carbon (CRP). O monocabină din acest material cântărind doar 65 kg formează cabina pentru pasageri, iar cele două scaune pentru pasageri, centurile și suportul de montare pentru stingătorul de incendiu trebuie să fie toate instalate în acesta. Dar fiecare acțiune asupra carcasei din fibră de carbon reprezintă un potențial punct de spargere și înseamnă o pierdere a rezistenței și a rigidității și afectează în felul acesta siguranța celor care folosesc vehiculul. Acest lucru trebuie evitat cu orice preț.

Realizare

Pentru șasiul CRP, erau necesare elemente de fixare fiabile rezistente la sarcină. Prin urmare echipa TERA TU Graz s-a adresat specialiștilor în tehnologia de fixare de la KVT-Fastening, cu care aveau o relație de afaceri de mai mulți ani. Experții în elemente de fixare au furnizat materiale adecvate pentru electromobilul Fennek, campion mondial la clasa de eficiență energetică la Maratoanele ecologice Shell 2011 și 2014. KVT-Fastening a reușit, de asemenea, să ofere ajutor și experiență în dezvoltarea detaliilor la IBEX. Experții au examinat cerințele speciale ale IBEX, prezentând echipei posibilitățile și au dezvoltat tehnologii noi pentru a satisface cerințele strice în vederea aprobării unui vehicul care să circule pe drumurile publice. KVT-Fastening a realizat apoi 200 de inserții filetate Keensert, 100 de piulițe nit-orb și 100 de elemente de fixare bigHead disponibile prin sponsorizare.

Rezultatul proiectului

Pentru a crea puncte de îmbinare rezistente la sarcină pentru piese din interior relevante din punct de vedere al siguranței, elementele de fixare bigHead au fost introduse direct în matricea din panouri de carbon tip sandwich și laminate în aceasta. Acest lucru permite suportarea unor forțe enorme implicate într-o coliziune sau aplicarea unei frâne de urgență în trafic. Pentru trasee ale forțelor excepționale, au fost utilizate principii bionice. Fibra armată din jurul fiecăruia dintre elementele de fixare le încadrează la fel cum fibrele vegetale înconjoară ramura unui copac care iese afară din trunchi. După laminare, carcasa de carbon și îmbinările se întăresc într-o cabină pentru pasager cu elemente sigure, monocabina. Echipa TERA TU Graz a deschis căi noi prin asamblarea elementelor corpului mașinii și a monocabinei cu forme rotunjite. Au fost utilizate dispozitivele de disipare a sarcinii 3-D create de KVT-Fastening și acestea trebuiau să fie atașate la monocabină cu o tehnologie de prindere inovatoare, cu precizie și în timp record. Îmbinarea umedă este standard în industria auto; în acest proces, se aplică un adeziv special și piesa este atașată pe suprafață în 20 până la 30 de secunde prin uscare. Pe IBEX, se folosește un strat încălzit de adeziv și acesta formează o legătură strânsă în câteva secunde atunci când se răcește.   

Beneficii pentru client/informații:

  • Fixare în condiții de siguranță pentru componentele vehiculului (scaune, centuri, suporturi de montare) în mono-cockpitul FRP
  • Asistență profesională pentru situații de instalare speciale sub forma expertizei și a elementelor de fixare sponsorizate

Contact Icon Contactați-ne

Ne face plăcere să răspundem întrebărilor dumneavoastră.