Contactați-ne

Telefon

România

+40 37 138 11 55 | +40 730 462 760

Formular de contact

Ne face plăcere să răspundem întrebărilor dumneavoastră.

> Contact

Alegerea opțiunii potrivite de afișare

Pentru a le oferi angajaților care se ocupă de asamblare informațiile potrivite la momentul potrivit, este importantă folosirea unei forme adecvate de afișare.

Formele de afișare posibile sunt:

Afișaj pe tabletă

Afișajul pe tabletă este potrivit în special pentru operațiuni flexibile. Funcția de asistență este afișată în primul rând pentru ca angajații să poată fi îndrumați prin procesul de asamblare cu ajutorul unor instrucțiuni vizuale. Tabletele pot fi folosite și ca scaner sau cameră cu o cameră integrată.

Afișaj pe ecran

În multe companii, informațiile sunt deja transmise către stațiile de lucru prin intermediul ecranelor. O funcție tactilă contribuie la simplificarea interacțiunilor cu angajații. Funcția de asistență ajută angajatul să se orienteze în procesul de asamblare, iar răspunsul poate fi procesat prin intermediul funcției tactile.

Proiector

Proiectarea conținutului de lucru pe stația de lucru este deja utilizată în diferite activități. Combinate cu monitorizarea gesturilor, mișcările angajaților pot fi înregistrate și transmise către sistem. Proiecția îi arată angajatului pașii următori în orice moment și, astfel, contribuie la desfășurarea procesului de producție în mod cât mai fiabil posibil.

Ochelari inteligenți

Ochelarii inteligenți sunt folosiți tot mai frecvent în producție. Informațiile pot fi afișate direct în câmpul vizual, iar angajații sunt mereu informați. Cu ajutorul realității mixte, aveți posibilitatea de a afișa în mod dinamic informații în câmpul vizual și, astfel, de a asigura gestionarea optimă a angajaților.