Contactați-ne

Telefon

România

+40 37 138 11 55 | +40 730 462 760

Formular de contact

Ne face plăcere să răspundem întrebărilor dumneavoastră.

> Contact

Procesarea intrărilor automate

Pentru a obține cea mai mare productivitate posibilă, este important ca pașii secundari să poată fi automatizați și ca intrările să poate fi procesate automat. Smart Factory Assembly oferă diferite posibilități.

Avantajele intrărilor automate:

  • Productivitatea nu este reprimată
  • Erorile sunt reduse la minimum

Posibilități de procesare automată a intrărilor:

 

 

ScannerScanner

Scannerul poate citi o cantitate mare de informații din sistem dintr-o singură scanare. Logica stocată poate filtra informațiile solicitate. Scannerele sunt folosite adesea pentru a identifica componente, pentru a salva numere de serie sau pentru a crea comenzi. Cu ajutorul Smart Factory Assembly, pot fi cuplate diferite tipuri de scannere. Fie prin cablu, fie prin radio, puteam integra scannerul pentru a răspunde nevoilor dvs.

Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații

 

Sensoren

Senzori

Pentru a nu întrerupe fluxul de lucru, senzorii contribuie la automatizarea procesului. Tipul de senzor nu este important. Intrările senzorului pot fi folosite pentru a contribui la progresul instrucțiunilor de lucru. Valorile senzorilor pot fi stocate în sistem, dacă acestea oferă un beneficiu suplimentar pentru producție.

Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații

 

Kameras


Camere

Camerele sunt folosite pentru a stoca imagini sau informații din zona de imagine. Aceste informații pot fi stocate în fișa produsului și pot fi accesate oricând. În funcție de nevoile dvs., existe diferite sisteme de camere care pot fi integrate. Vom fi încântați să vă oferim sfaturi despre aplicațiile specifice.

Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații