Contactați-ne

Telefon

România

+40 37 138 11 55 | +40 730 462 760

Formular de contact

Ne face plăcere să răspundem întrebărilor dumneavoastră.

> Contact

Control și măsurare automate

Pentru a obține cea mai mare productivitate posibilă, este important ca pașii secundari să poată fi automatizați și ca măsurătorile să poate fi procesate automat. Smart Factory Assembly oferă diverse posibilități de a controla automat comenzile și instrumentele de măsurare.

 

Avantajele controlului și măsurării automate:

  • Productivitatea nu este reprimată
  • Erorile sunt reduse la minimum
  • Toate datele sunt stocate într-o bază de date

Posibilități pentru măsurare sau verificare:

 

 

Sisteme de cântărire

Măsurarea greutății poate fi utilă în cadrul unei producții la diferiți pași. Indiferent dacă este vorba despre cântărirea conținutului pachetului la sfârșitul unei linii de producție pentru a vă asigura că nu ați uitat nimic sau despre verificarea numărului de șuruburi care trebuie folosite. Am fi încântați să vă ajutăm cu designul unor astfel de sisteme.

Contactați echipa Smart Factory Assembly

 

Elektrische Prüfungen

Teste electrice

Componentele electrice sunt supuse unui test funcțional la sfârșitul producției. În unele cazuri, este necesar să măsurați dacă trece curent prin cabluri. Cu un program de testare, acest proces poate fi automat și controlat de sistemul de control. Am fi încântați să vă oferim sfaturi despre configurarea testelor din acest domeniu.

Contactați echipa Smart Factory Assembly

 

Identifikations-Systeme

Sisteme de identificare

Pentru anumite produse, ar putea fi util să identificați angajații care fabrică produsul. De exemplu, dacă trebuie comparat un curs de instruire (sudare, înșurubare etc.) sau dacă trebuie efectuate anumite verificări folosind un principiu de aprobare de două persoane. Cu un sistem de identificare, acești parametri sunt verificați și stocați.

Contactați echipa Smart Factory Assembly

 

Kontakt

Aveți deja sisteme de testare

Dacă aveți deja echipamente de testare în uz, vom fi bucuroși să vă lămurim dacă putem cupla echipamentul existent la sistem. Vă rugăm să ne contactați pentru o clarificare fără obligații privind posibilitățile.

Contactați echipa Smart Factory Assembly

Severin Hiltbrunner, Manager de proiect Smart Factory Assembly,
Bossard Group, Zug

Valorile măsurate sau generate trebuie îmbinate cu produsul finisat, pentru a obține o fișă completă a produsului.