Contactați-ne

Telefon

România

+4037 138 11 55 | Mobil: +40 724 511 400

Formular de contact

Ne face plăcere să răspundem întrebărilor dumneavoastră.

> Contact

15.05.2020

Conectare în loc de înșurubare: umplere sigură și rapidă a buteliilor de oxigen cu conectori WEH

WEH Quick Connector

Illerrieden / Germania - În cazuri de cursuri deosebit de severe de Covid-19, ventilația mecanică cu oxigen este adesea singura cale de a salva viața unui pacient. Chiar și în cazuri mai puțin severe, alimentarea cu oxigen sprijină pacienții în respirație. Odată cu răspândirea din ce în ce mai mare a virusului corona, nevoia de oxigen medical a crescut prin urmare. În practică, acest lucru înseamnă că buteliile de oxigen trebuie umplute mai des și mai repede. Prin urmare, un furnizor de oxigen medical din Germania a decis să se schimbe de la conectori cu șurub la mai eficiente WEH Connectors TW152 cu sistem de blocare a maxilarului. KVT-Fastening este distribuitorul exclusiv al conectorilor WEH și sprijină clientul ca partener de inginerie în timpul schimbării.

Conexiune în câteva secunde

Conectorii de tip TW152 permit umplerea cilindrilor de oxigen mult mai rapid. Utilizatorii beneficiază, de asemenea, de procese de umplere fiabile și costuri mai mici. Datorită vitezei și fiabilității procesului de umplere, buteliile goale pot fi reumplute rapid și returnate pacienților.

Cu sistemul lor unic de blocare a maxilarelor, WEH Connectors TW152 are o poziție unică pe piață. Sistemul asigură o conexiune destul de simplă: Așezați conectorul pe firul exterior al supapei sticlei și împingeți manșonul glisant înainte. Segmentele filetelor expandabile se fixează pe filetul standard al supapei cilindrului și se stabilește o conexiune strânsă la presiune. Designul confortabil face înșurubarea de prisos și protejează astfel îmbinările utilizatorului. De asemenea, asigură umplerea ușoară în câteva secunde, chiar și acolo unde spațiul este limitat. Siguranța este îmbunătățită în continuare prin mecanismul de blocare intern, care împiedică blocarea la o presiune de peste 5 bar. Datorită materialului de înaltă calitate, conectorii WEH sunt foarte durabili și potriviți pentru utilizare permanentă. Chiar și în cazul utilizării frecvente, sistemul de uzură scăzută previne deteriorarea firului cilindrului.

Supapa a fost proiectată pentru umplerea buteliilor de oxigen echipate cu valve de presiune și capace de protecție. În mod alternativ, conectorul este disponibil cu o linie de alimentare dreaptă sau cu 90 ° și pentru robinetele cu cilindru cu sau fără valve reziduale de presiune. KVT-Fastening poate furniza diametre și tipuri de conexiune suplimentare în conformitate cu standardele naționale diferite, la cerere.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați pagina noastră de pornire sau să vizionați următorul videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=z1xTDoDADRk - perfect pentru a înțelege corect produsul.