Contactați-ne

Telefon

România

+4037 138 11 55 | Mobil: +40 724 511 400

Formular de contact

Ne face plăcere să răspundem întrebărilor dumneavoastră.

> Contact

06.05.2020

Fiabilitatea livrării în timpul crizei coronavirusului: KVT-Fastening furnizează companii de tehnologie medicală cu elemente de legătură importante

PEM Self-clinching nut

Cererea de ventilatoare și monitoare pentru pacienți a crescut dramatic datorită pandemiei coronavirusului. Pentru a atașa aceste dispozitive medicale de salvare a vieții la paturile de terapie intensivă, producătorii au nevoie de piese de conectare fiabile, precum cele furnizate de KVT-Fastening.

De exemplu, unul dintre clienții companiei echipează spitale din întreaga lume cu monitoare pentru pacienți și se confruntă cu o cerere puternică din cauza COVID-19. În calitate de lider în domeniul tehnologiei de fixare, KVT-Fastening furnizează acestei companii de tehnologie medicală componente importante, cum ar fi dispozitivele de fixare prin presare și niturile oarbe. Chiar și în această situație provocatoare, clientul se poate baza pe livrări punctuale.

KVT-Fastening nu furnizează numai produse standard și elemente individuale, ci și sprijină activ clienții ca partener de inginerie atunci când vine vorba de găsirea de soluții - în special pentru cerințele personalizate. Prin urmare, soluțiile ad hoc reprezintă un punct forte al acestui producător, care este astfel capabil să se asigure că o nouă cerere cauzată de criză poate fi satisfăcută rapid. Ca companie a grupului Bossard, KVT-Fastening se remarcă și datorită expertizei sale de consultanță și abilității sale de a-și susține clienții pe întregul lanț de valori. Aceasta include recomandări privind materialele utilizate, precum și condiții optimizate pentru asamblare rapidă și sigură.

Producătorii OEM lucrează îndeaproape cu KVT-Fastening la dezvoltarea de soluții personalizate. În prezent, sunt fabricate și piesele speciale necesare monitorizării pacienților din unitățile de terapie intensivă. Compania va furniza 6,5 milioane de elemente de fixare PEM diferite și nituri autodepuse Avdel între aprilie și decembrie 2020. Aceste piese mici, dar rezistente, joacă un rol esențial prin asigurarea unei conexiuni absolut sigure - o cerință esențială în tehnologia medicală.

Elementul de fixare drept scade costul total de proprietate

Elementele de fixare prin presare PEM sunt introduse într-o gaură de localizare a piesei, deplasând materialul în zona alezajului. Prin intermediul formării la rece, acest material se varsă într-o scufundare în zona gambei de fixare. O seră sau o formă specială a capului împiedică apoi răsucirea componentei - dispozitivul de fixare prin presare devine unul cu piesa de prelucrat. În plus, elementele de fixare prin presare de acest tip nu provoacă daune sau defecțiuni pe partea din spate a componentei.

Sistemele Avtel cu viteză orb pot fi utilizate pentru fixarea fiabilă a metalelor, plasticului, a compozitelor și a componentelor electronice. Cu un timp mediu de ciclu mai mic de două secunde, acest sistem oferă o prelucrare rapidă, chiar dacă piesa este accesibilă doar dintr-o parte (prelucrare orb). În plus față de creșterea productivității, fiabilitatea bazată pe sistem reduce și reducerea costurilor de refulare și a altor costuri legate de calitate. Tehnologia de conectare inovatoare a KVT-Fastening permite, astfel, procese de asamblare sigure și rapide, care au o cerere deosebit de ridicată în lumina situației actuale.