Contactați-ne

Telefon

România

+40 37 138 11 55 | +40 730 462 760

Formular de contact

Ne face plăcere să răspundem întrebărilor dumneavoastră.

> Contact

Sectoare si Industrii

Elementele de fixare de la KVT-Fastening sunt utilizate cu succes în numeroase industrii diferite
AUTOMOTIVE

AUTOMOBILE

În industria de automobile KOENIG-EXPANDER® este utilizat în zone şi sisteme foarte diferite de ex. în motor, cutia de viteze sau sistemul de direcţie.Portofoliul de fixare al KVT-Fastening asigură de asemenea soluţii diferite pentru fiecare sector de ex. fixarea diferitelor tipuri de materiale necesară la airbag sau în aplicaţii electronice.

CONSTRUCTION INDUSTRY

INDUSTRIA DE CONSTRUCŢII

Arhitectura modernă necesită tehnologii şi produse neconvenţionale de fixare. Soluţiile KVT-Fastening îndeplinesc toate cerinţele referitoare la stabilitate şi rezistenţă la coroziune şi totodată iau în considerare aspectele estetice.

ELECTRICAL ENGINEERING

INGINERIE ELECTRICĂ

Produsele conductoare sau izolatoare ale KVT sunt instalate pentru siguranţă optimă în industria şi ingineria electronică. Producători şi furnizori marcanţi de echipament de control şi de comutare se bazează pe expertiza KVT-Fastening.

ENERGY

ENERGIE

Sursele alternative de energie devin tot mai importante în asigurarea necesarului de energie în viitor. Soluţiile personalizate şi instalarea corespunzătoare a echipamentului de la KVT-Fastening asigură conexiuni rapide şi accesibilitatea perfectă.

PRECISION ENGINEERING

INGINERIA DE PRECIZIE

Însectorul de micromecanică, produsele standard sunt de obicei prea mari, prea grele sau ocupă prea mult spaţiu. KVT-Fastening oferă o gamă specializată de produse pentru uzul precis şi sigur în acest sector.

FLUID POWER

HIDROMECANICĂ ŞI INDUSTRIE

KOENIG-EXPANDERS® reprezintă cel mai renumit sistem de etansare la nivel mondial pentru orificiile gaurite din circuitele hidraulice integrate. În hidromecanică, KOENIG-EXPANDER® este utilizat într-o gamă largă de aplicaţii.

AEROSPACE

AVIAŢIE ŞI AERONAUTICĂ

Cerinţele industriei de aviaţie şi aeronautică sunt în mod special stricte: fiabilitate absolută combinată cu masa redusă, rezistenţa excepţională în condiţii extreme. Atât KOENIG-EXPANDER® de ex. în sistemele hidraulice de frână, direcţie sau din trenul de aterizare precum şi portofoliul vast de elemente de fixare al KVT îndeplinesc aceste cerinţe.

MECHANICAL ENGINEERING

INGINERIE MECANICĂ

Elementele speciale de fixare asigură fiabilitate superioară şi un flux eficient de lucru în ingineria mecanică. Pe lângă produsele standardizate, KVT-Fastening oferă de asemenea soluţii personalizate pentru această industrie precum şi asistenţă pentru aceste produse.

MEDICAL EQUIPMENT

ECHIPAMENT MEDICAL

Industria aparaturii medicale şi de îngrijire a sănătăţii are specificaţii foarte stricte referitoare la soluţiile de materiale şi de fixare. KVT-Fastening este partenerul multor producători de top de ehipament pentru diagnostic, terapeutic, chirurgical, dental şi optic şi de instrumente de mulţi ani.

Offshore_

OFF-SHORE ŞI MARINĂ

Provocările agresive în caz de utilizare off-shore şi în marină sunt îndeplinite de KOENIG-EXPANDER® rezistent la coroziune, de ex. pentru a proteja capurile de forare şi dispozitivele trawler. O diversitate mare de soluţii de fixare este utilizată la navigaţia pe canale şi râuri.

TRANSPORTATION

TRANSPORT

Producători binecunoscuţi de vehicule şi sisteme de transport se bazează pe sistemele de fixare KVT pentru a garanta siguranţă şi fiabilitate optimă.