Contactați-ne

Telefon

România

+40 37 138 11 55 | +40 730 462 760

Formular de contact

Ne face plăcere să răspundem întrebărilor dumneavoastră.

> Contact

Soluții de sistem

Design modular - de la stația de asamblare la linia de producție

Alegeți nivelul de digitalizare a producției care este cel mai profitabil pentru dvs., de la una sau mai multe stații de lucru pentru o asamblare securizată, până la procese de „configurare la comandă”, adică un proces automatizat de la comanda clientului la asamblare, inclusiv stocarea tuturor datelor de producție relevante pentru calitate.

 

Soluția este adaptată nevoilor dvs. În funcție de soluție, puteți utiliza următoarele opțiuni:

 

  

De bază

Fixare inteligentă
 

  

Pro

Stație inteligentă
 

  

Întreprindere

Asamblare inteligentă
 

Atelier

Instrumente de fixare inteligente

Bază de date privind calitatea

Instrucțiuni de lucru digitale

Statistici privind producția

Unelte și dispozitive inteligente

 

Sistem de fixare conectat

 

✔*

Integrare în rețea

 

(✔)

Conexiune la ERP

 

 

 

* * max. 3 stații de lucru

 

Fixare inteligentă (De bază)

Fixarea inteligentă oferă posibilitatea de a integra dispozitivele de înșurubare și de nituire într-un sistem care stochează datele generate într-o bază de date. În plus, vă oferim sfaturi cu privire la selecția uneltelor și la programarea și integrarea acestora.

 

Stație inteligentă (Pro)

„ELAM de bază” oferă prezentarea ideală a funcțiilor de asistență cu instrucțiuni de asamblare digitale.

Licența „de bază” vă permite să aveți până la 3 stații care funcționează împreună. Acestea funcționează independent împreună într-o rețea, fără conexiune sau integrare în rețea. Astfel, liniile mici pot fi digitizate rapid și ușor, fără a fi nevoie să începeți proiecte IT mari.

În cea mai simplă configurație, oferim un computer industrial cu diverse interfețe pentru integrarea uneltelor și instrumentelor de asamblare, un ecran tactil și un scanner. Această configurație de bază poate fi completată cu hardware suplimentar, cum ar fi sisteme pick-to-light sau sisteme de înșurubare.

 

Avantaje

 • Instrucțiuni de lucru digitale și grafice
 • Lucrați mai intuitiv, mai rapid și mai eficient
 • Angajați mulțumiți și informați
 • Asamblare controlată/asigurare a calității
 • Execuție și evaluare securizate ale proceselor
 • Ratele de eroare scad; timpii de căutare sunt eliminați
 • Creșterea productivității cu până la 20%

 

Dovada conceptului

Dovada conceptului permite o experiență reală de producție cu oferta de servicii Smart Factory Assembly. Modelul vă oferă o implementare rapidă, fără riscuri și supravegheată. Obiectivul este de a experimenta valoarea adăugată a sistemului și de a afla cum Smart Factory Assembly vă poate ajuta să înregistrați progrese în ceea ce privește producția de tip „lean”. O dovadă a conceptului vă oferă cadrul optim pentru a testa pe larg Smart Factory Assembly în mediul dvs. de producție și pentru a vedea beneficiile oferite de acesta.
 
> Descărcați acum fișa informativă Dovada conceptului

 

Asamblare inteligentă (Întreprindere)

Cu licențele „ELAM pro” și „ELAM întreprindere”, oferim o gamă largă de funcții de asistență și control securizat al fluxurilor de proces.

Ratele de eroare sunt mult reduse prin specificarea precisă a procedurilor și proceselor. Pentru fabricile complexe și solicitante Smart Factory, creăm un sistem format din server, stații de lucru și unelte. Arhitectura sistemului este definită în coordonare cu tehnologia IT și de proces a producției. Licența „întreprindere” oferă și posibilitatea de a controla un sistem ERP și de a asigura schimbul de informații. Pot fi utilizate toate stațiile de lucru individuale, în linii, cu stații de lucru mobile sau fixe.

Obiectivul este de a conecta stațiile de lucru între ele și, astfel, de a obține o imagine digitală a producției. Prin intermediul unei integrări ERP, pe care o oferă licența „ELAM întreprindere”, informațiile pot fi schimbate direct cu sistemul ERP. Listele de piese, comenzile de lucru sau informațiile relevante privind producția sunt schimbate direct și sincronizate.

 

Avantaje

 • Avantajele oferite de o integrare ERP („ELAM întrerpindere”)
 • Grup automat de comenzi, conform specificațiilor ERP
 • Datele de avans în producție/de producție sunt sincronizate automat în ERP
 • Potrivirea listelor de piese: componentele sunt controlate de ERP pentru instrucțiuni de lucru
 • Configurare la comandă: crearea automată a instrucțiunilor de asamblare

 

Planificator de producție, ZIEHL-ABEGG SE

„Cu ajutorul sistemului, putem produce peste 100 de variante în mod economic într-un flux continuu, putem introduce cu ușurință variante noi și putem schimba variantele existente, ceea ce este foarte important pentru noi. Gradul de acceptare a sistemului în rândul angajaților este mare, iar personalul nou poate fi, de asemenea, trimis fără probleme în zona de producție”.

 

 

Într-un interviu, veți afla rapid și ușor care ofertă vi se potrivește cel mai bine.

 

Contactați-ne

 

Descărcați fișa informativă

Factsheet Proof of Concept Smart Factory Assembly