Contactați-ne

Telefon

România

+40 37 138 11 55 | +40 730 462 760

Formular de contact

Ne face plăcere să răspundem întrebărilor dumneavoastră.

> Contact

Smart Factory Assembly în producția dvs.

Cu sistemele de producție industrială, puteți produce un număr mare de variante în producția digitală în mod fiabil, în flux continuu.

Smart Factory Assembly - your production

 

Scriitor tehnic/Planificator de lucrări

Crearea centralizată și managementul instrucțiunilor digitale de asamblare oferă un control simplu al tuturor variantelor și al versiunilor acestora, care pot fi comutate direct de la birou la stațiile de lucru sau liniile de producție. În plus, structura modulară permite ca ansambluri întregi/secvențe de lucru să fie preluate direct din instrucțiunile existente și permite crearea eficientă a instrucțiunilor de asamblare.

Operator de asamblare

Operatorul de asamblare este susținut pe parcursul întregului proces, astfel încât să poată fi eliminate cât mai multe surse de eroare. Instrucțiunile de asamblare pot fi adaptate în mod specific pentru muncitorul respectiv care lucrează la asamblare în ceea ce privește limbajul, instruirea și nivelul de detaliu.

Inginer de calitate

Toate datele de producție și de calitate sunt documentate automat și stocate în fișierul cu ciclul de viață al produsului. Această documentație poate fi accesată rapid și ușor în orice moment și garantează o trasabilitate completă.

Manager de producție și de excelență operațională

Datele de producție stocate la nivel central permit evaluarea transparentă și simplă a datelor de producție, astfel încât comenzile să poată fi planificate și urmărite, iar procesele de asamblare să poată fi optimizate.