Contactați-ne

Telefon

România

+4037 138 11 55 | Mobil: +40 724 511 400

Formular de contact

Ne face plăcere să răspundem întrebărilor dumneavoastră.

> Contact

16.12.2019

PEM ReelFast transportoare cu fir SMTSO și SMTSOB: soluțiile de fixare pentru plăci de circuite imprimate

PEM ReelFast

Dacă suporturile pentru filet convenționale, cum ar fi piulițele sau distanțierele, sunt utilizate ca bază pentru asamblarea plăcilor de circuit imprimat, acest lucru trebuie efectuat în mai multe etape. Nu-i așa, cu dispozitivele de fixare PEM ReelFast compatibile cu SMT de la KVT-Fastening: datorită principiului lor funcțional inteligent, plăcile de circuit imprimat pot fi echipate cu toate elementele de conectare necesare ulterior într-o singură operație. Aceasta scurtează semnificativ timpul de fabricație și evită erorile de asamblare. Rezultatul este un grad mai mare de automatizare și o mai mare fiabilitate a procesului în producție.

Gama extinsă include purtătorii de fir PTS de tip PEM și SMTSOB. Cu ambele elemente de fixare nu este nevoie de o etapă de lucru externă care să atașeze punctele de fixare. Aceasta duce la economii semnificative de timp și costuri, crescând în același timp fiabilitatea procesului. În timp ce elementele de fixare tip SMTSO sunt confecționate din oțel cositorit, suporturile de fir PEM tip SMTSOB sunt confecționate din alamă și sunt, prin urmare, ideale pentru aplicații care necesită puncte de fixare electrice și mecanice.

Conectorii PEM ReelFast sunt livrați sub formă de bandă - ideal pentru asamblarea automată a PCB! Sunt disponibile cu sau fără punct de lipici. Atunci când sunt utilizate prin lipire, acestea pot fi prelucrate atât în găuri placate, cât și neplatite. Riscul de deteriorare a plăcii de circuit imprimat este exclus cu această procedură.


Avantajele elementelor de fixare PEM ReelFast de tip SMTSO și SMTSOB dintr-o dată:

  • Disponibilă din oțel cositor (tip SMTSO) și alamă (tip SMTSOB)
  • Elementele de fixare pot fi alimentate automat
  • Nu este necesară nicio etapă de lucru externă pentru a atașa puncte de fixare (de exemplu, procesul de presare)
  • Fără risc de distrugere a PCB (pericol la apăsare)
  • Reducerea costurilor forței de muncă
  • Economie de timp
  • Securitatea procesului