Contactați-ne

Telefon

România

+40 37 138 11 55 | +40 730 462 760

Formular de contact

Ne face plăcere să răspundem întrebărilor dumneavoastră.

> Contact

Informații despre Companie

KVT-Fastening este lider mondial în aplicaţiile speciale de fixare şi etanşare de înaltă calitate. În ambele domenii, KVT oferă soluţii tehnice bazate pe un portofoliu bogat de produse ale unor producători sunt lideri de piaţă.

Competenţă de vârf pentru tehnologie inovatoare de fixare şi etanşare

Soluţiile de înaltă performanţă de la KVT-Fastening se găsesc oriunde îmbinările sigure şi securizate sunt esenţiale. Aceste componente mici, dar extrem de reziliente joacă roluri esenţiale acolo unde contează cel mai mult – fie că este vorba despre sectorul electronicii şi al energiei, de industria auto şi cea a transporturilor, de industria aviatică şi aerospaţială, de inginerie şi construcţii, inginerie de precizie sau echipamente medicale. 

Solutioneering – întotdeauna cu cea mai bună soluţie în minte

KVT-Fastening nu oferă doar produse standard şi componente individuale, dar şi asistenţă atentă şi activă pentru clienţii aflaţi în căutarea soluţiilor ideale, în special atunci când trebuie să fie satisfăcute cerinţe specifice. Acest portofoliu este completat de o gamă de instrumente şi utilaje inovatoare care pot să asigure, dacă este necesar, integrarea în fluxul de producţie de serie, automatizat. 

Pentru coeziune superioară în tehnologia de fixare

În domeniul tehnologiei de fixare, reţeaua noastră mondială şi expansiunea continuă a KVT-Fastening garantează cele mai bune servicii de consultanţă tehnică datorită inginerilor cu înaltă calificare şi numeroşi ani de experienţă, know-how de procese şi cunoaştere a problemelor legate de costuri atât pentru clienţii locali, cât şi pentru cei internaţionali. La KVT, ne concentrăm nu numai pe produsele individuale, ci şi pe cea mai bună soluţie pentru client.


Cu peste 85 de ani de experienţă tehnică, competenţă orientată pe soluţii, dar şi abilităţi de dezvoltare şi consultanţă unice, KVT-Fastening este sinonim cu fiabilitate de cea mai înaltă clasă.

KVT-Fastening pe scurt: 

 • Specialişti internaţionali de vârf pentru aplicaţii de fixare special, de înaltă calitate.
 • Concentrare pe pieţe: Germania, Austria, Elveţia, Europa Centrală şi de Est.
 • 255 de angajaţi în cadrul Grupului
 • CEO: Dr. Frank Hilgers.
 • Trei centre logistice principale: Dietikon (CH), Illerrieden (D) şi Pichling/Linz (A).
 • 25.000 de clienţi activi.
 • Mai mult de 70.000 de articole produse.
 • Portofoliu de produse cuprinzând peste 50 de mărci recunoscute
 • 85 de ani de experienţă.
 • Testare de calitate
 • Certificare de calitate ISO 9001/ ISO 14001/ ISO TS 16949
 • Servicii de instruire legate de produse disponibile pentru clienţi
 • Teste complete, incluzând testarea la coroziune şi ceață salină, testarea la sarcină, rezistenţa la rupere, duritate şi testarea moleculară.
 • Satisfacerea cerinţelor de ambalare cu coduri de bare speciale pentru fiecare client: de la ambalaje pentru cantităţi mici la ambalaje pentru livrare vrac şi livrare cu container KLT.
 • Aprovizionare electronică
 • Magazin electronic
 • Capacitate EDI
 • Transfer de date electronice conform cu standardele VDA 

Divizia KVT-Fastening achiziţionată de Grupul Bossard

Începând cu 1.12.2012, Bossard Group a preluat departamentul tehnologie de fixare al KVT Group. Acest departament va acţiona ca o companie independentă de KVT-FASTENING. În calitate de specialist , lider la nivel internaţional, acest departament oferă componente individuale de înaltă calitate şi soluţii personalizate pentru clienţi, cu aplicaţii în diverse industrii şi sectoare.
Bossard Logo
Bossard Group a fost înfiinţat în 1831 şi este în momentul de faţă condus de a şaptea generaţie a aceleiaşi familii. Compania este un furnizor lider de soluţii inteligente pentru tehnologia de fixare industrială. Gama include vânzări la nivel mondial, consultanţă tehnică (inginerie) şi logistică pentru componentele de fixare şi şuruburi. Printre clienţii companiei se numără companii industriale multinaţionale pe care Bossard le ajută să atingă un nivel mai înalt de productivitate prin soluţiile sale. Bossard este listată la Bursa elveţiană de mărfuri SIX.

Competenţele KVT-Fastening, în special în „solutioneering” în ţările din centrul Europei, Germania, Elveţia şi Austria, consolidează puternic portofoliul Bossard. Alături de competenţele Grupului Bossard în managementul mărfurilor, logistica pieselor C, aprovizionarea cu piese speciale şi consultanţă în domeniul proceselor, acestea pot duce la găsirea a numeroase opţiuni noi pe piaţă, ceea ce va face KVT-Fastening şi mai puternic.  

Clienţii vor beneficia de extinderea competenţelor în tehnologia de fixare industrială şi de un portofoliu de produse sau servicii îmbunătăţit corespunzător datorită acestei achiziţii strategice.

Contact Icon Contactați-ne

Ne face plăcere să răspundem întrebărilor dumneavoastră.