KVT-Fastening România
joined to last

Servicii

Servicii cu Clienţii şi Asistenţă Competentă

Fie că este vorba de alegerea soluţiei perfecte, aplicarea sa eficientă sau de problemele suplimentare legate de tehnologia de fixare, la KVT-Fastening clienţii primesc asistenţă completă. Angajaţii bine instruiţi răspund la întrebările legate de gama noastră de produse, oferă informaţii sigure legate la disponibilitate, iar dacă este necesar, fac legătura cu specialişti in domeniu. Experţii noştri asigura asistenţă la faţa locului pentru a face faţă provocărilor specifice ce pot apărea. Acest lucru poate fi important pentru integrarea adecvată a inovaţiilor tehnice, în special când este vorba despre dezvoltarea de noi produse.
KVT Solutioneering Service Support
 

Servicii de Reparaţii

În cazul în care dispozitivele sau uneltele sunt deteriorate sau stricate, echipa noastră de service vă poate oferi siguranţa repararii rapide a acestora. În unele ţări KVT-Fastening poate închiria echipamente la cerere. Service-ul pentru unelte al KVT-Fastening dispune de un depozit vast de piese de schimb,unde sunt disponibile soluţiile corecte pentru o gamă largă de provocări.
 
 

Seminarii şi Cursuri de Şcolarizare

Seminariile de la faţa locului şi cursurile de şcolarizare precum şi acordurile pentru asistenţă de mentenanţă profesională şi service, întregesc portofoliul larg al Grupului KVT-Fastening. Vom fi bucuroşi să vă oferim informaţii despre datele seminariilor şi subiecte la cerere.
 
 

Un Avantaj Logistic

KVT-Fastening foloseşte depozite de ultima oră şi structuri logistice pentru a asigura livrarea la timp a bunurilor către clienţi.Acest sistem oferă garanţia de disponibilitate continuă a întregii noastre game de produse. Lucrând îndeaproape cu echipa specializată de logistică a KVT-Fastening, gestionăm cantităţi mari în timp minim de reacţie. Acesta este modul în care asigurăm procesarea rapidă şi trimiterea directă a comenzilor. Fluxul nostru de lucru bazat pe codurile de bare EAN este baza unui gestionării de genul “primul intrat, primul ieşit” fără perturbaţii a tuturor bunurilor şi produselor. De asemenea şi lista de comenzi, adrese şi informaţii pentru facturi controlate de o bază de date garantează eliberarea şi trimiterea fără probleme a comenzilor.
KVT Solutioneering Service High Rack
 
 
 
 
Youtube Xing Linkedin Facebook Twitter blog RSS