Contactați-ne

Telefon

România

+4037 138 11 55 | Mobil: +40 724 511 400

Formular de contact

Ne face plăcere să răspundem întrebărilor dumneavoastră.

> Contact

18.10.2021

Oferta nouă: Smart Factory Assembly

Smart Factory Assembly

Transformarea digitală a ansamblului

Companiile producătoare deschid calea către Factory 4.0 într-un mod deosebit de pragmatic. Noua gamă de specialiști în inginerie asigură conectarea interactivă a angajaților, a mașinilor și a produselor la locurile de muncă digitale de montaj.

Folosind cele mai noi tehnologii - cum ar fi ecranul tactil, proiecția pe suprafața de lucru, controlul gesturilor, ochelarii de date cu asistent virtual - toate etapele de lucru pot fi controlate în orice moment, chiar și cu produse complexe. Documentația consistentă asigură trasabilitatea tuturor etapelor de producție, ceea ce crește semnificativ atât fiabilitatea procesului, cât și productivitatea în producție.

Remo Gander, Business Manager Smart Factory Assembly: „Datorită complexității sale, subiectul Industry 4.0 este adesea prea abstract pentru multe companii și nu poate fi aplicat la propriile lor medii de producție. Acesta este exact locul în care începem cu Smart Factory Assembly: Susținem companiile de producție în rețelarea ansamblului pentru a obține un proces uniform care să garanteze calitatea și siguranța produselor fabricate. »

Bossard Smart Factory Assembly este disponibil în prezent în trei versiuni, care se bazează pe nevoile clientului:

1. Smart Fastening (sfaturi, instrumente de conectare inteligente, bază de date de calitate)
2. Smart Assembly Station (anterioară completată de instrumente și ajutoare inteligente, instrucțiuni de asamblare digitală, statistici de producție)
3. Smart Factory Assembly (anterior completat de sistemul de asamblare în rețea, conexiune la ERP, integrare completă a sistemului).

Toate se bazează în esență pe o combinație din următoarele patru elemente de bază:

  • Instrucțiunile de asamblare digitală și interactivă fac posibilă stăpânirea complexității tuturor variațiilor produsului și modificări chiar și în timpul producției. Instrucțiunile de asamblare digitală sunt vizualizate direct în producție prin ecrane tactile, ochelari de date sau proiectoare. Lucrătorul de asamblare este ghidat pas cu pas prin procesul de asamblare, iar etapele de lucru sunt evaluate și documentate automat. În funcție de produs și de angajat, se poate decide în ce măsură sistemul trebuie să intervină în procesul de asamblare.
  • Instrumentele și ajutoarele digitale și programabile își găsesc din ce în ce mai mult drum în asamblare. Totuși, acestea trebuie să fie, de asemenea, conectate în rețea și controlate în mod specific, citite sau chiar parametrizate pentru pasul potrivit de lucru. Cu Smart Factory Assembly, toate echipamentele de asamblare relevante, inclusiv șurubelnițele și dispozitivele de nituire inteligente, potrivite la lumină, prese sau echipamente de măsurare, pot fi conectate la rețea pentru interacțiunea cu sistemul.
  • Trasabilitatea datelor de calitate are loc la nivelul produsului sau al comenzii. Dacă, de exemplu, șurubelnițele sunt activate, datele relevante pentru șurub - cum ar fi unghiul de rotație, cuplul de strângere sau timpul de înșurubare - pot fi stocate. În plus, valorile țintă pentru conexiunile cu șurub pot fi specificate și vizualizate folosind o curbă cu șurub. Materialul de date este disponibil în orice moment pentru analiză și documentare.
  • Îmbunătățirea continuă a procesului este posibilă prin analize rapide ale timpilor de ciclu / timpului de lucru, utilizarea locurilor de asamblare, a timpilor de transfer, a ieșirii pe locul de muncă sau a angajatului, precum și a ratei de eroare. Datorită transparenței obținute, potențialul de optimizare poate fi identificat mai rapid și mai bine.

Cooperarea cu un partener german

Pentru dezvoltarea continuă și implementarea constantă a Smart Factory Assembly, ne bazăm pe un partener puternic de cooperare cu mulți ani de experiență în digitalizarea proceselor de asamblare: Armbruster Engineering, cu sediul în Bremen, are propriile sale dezvoltări de software și hardware, ceea ce îi permite să îndeplinească cerințele individuale ale clienților. pentru a implementa rapid și eficient. Armbruster Engineering a implementat deja un număr mare de proiecte în Europa și Asia.

Doriți să știți cum poate fi digitalizată pragmatic asamblarea dvs.?
Aș dori să-mi fac timp să vorbesc cu tine!

Christian Lehner
Tel: +43(0)732 257700 86
c.lehner@kvt-fastening.com