KVT-Fastening România
joined to last

KVT-FASTENING

În calitate de specialist lider internaţional în domeniul tehnologiei de fixare şi etanşare, KVT-Fastening oferă componente individuale calitate şi soluţii individualizate pentru fiecare client, cu aplicaţii în diverse industrii şi sectoare industriale. Compania aparţine Grupului Bossard, în calitate de furnizor lider mondial în soluţii inteligente pentru tehnologia de fixare industrială.

Competenţele KVT-Fastening, în special în domeniul soluţiilor pentru ţările din centrul Europei, printre care Germania, Elveţia şi Austria, consolidează puternic portofoliul Grupului Bossard. Alături de competenţele Grupului Bossard în managementul mărfurilor, logistica pieselor C, aprovizionarea cu piese speciale şi consultanţă tehnică, acestea pot duce la găsirea a numeroase opţiuni noi pe piaţă, ceea ce va face KVT-Fastening şi mai puternic. 

 

 
 
Un rezumat al mărcilor
LOCTITE<sup>®</sup>
LOCTITE®
Dacă doriţi să vă bucuraţi de succes pe pieţele actuale, aveţi nevoie de aliaţi puternici de partea dumneavoastră. KVT Solutioneering şi Loctite® vă oferă adezivi industriali, age...
 

KVT - Parteneriate pentru inovare"

Automobil-Cluster kunststoff-kc-cluster a2lt ÖAVK

 
 
 
 
Youtube Xing Linkedin Facebook Twitter blog RSS