KVT-Fastening România
joined to last

DIVIZIA KVT-FASTENING ACHIZIŢIONATĂ DE GRUPUL BOSSARD

Începând cu 1.12.2012, Bossard Group a preluat departamentul tehnologie de fixare al KVT Group. Acest departament va acţiona ca o companie independentă de KVT-FASTENING. În calitate de specialist , lider la nivel internaţional, acest departament oferă componente individuale de înaltă calitate şi soluţii personalizate pentru clienţi, cu aplicaţii în diverse industrii şi sectoare.
 
SFC-KOENIG AG se va concentra în continuare pe domeniile comerciale ale tehnologiei de etanşare şi sistemelor de control al debitului. Cu dopurile de etanşare KOENIG-EXPANDER® şi orificiile KOENIG-RESTRICTOR®, SFC-KOENIG AG este lider mondial în ambele domenii.
 

KVT-FASTENING

Bossard Group a fost înfiinţat în 1831 şi este în momentul de faţă condus de a şaptea generaţie a aceleiaşi familii. Compania este un furnizor lider de soluţii inteligente pentru tehnologia de fixare industrială. Gama include vânzări la nivel mondial, consultanţă tehnică (inginerie) şi logistică pentru componentele de fixare şi şuruburi. Printre clienţii companiei se numără companii industriale multinaţionale pe care Bossard le ajută să atingă un nivel mai înalt de productivitate prin soluţiile sale. Bossard este listată la Bursa elveţiană de mărfuri SIX.
 
Competenţele KVT-Fastening, în special în „solutioneering” în ţările din centrul Europei, Germania, Elveţia şi Austria, consolidează puternic portofoliul Bossard. Alături de competenţele Grupului Bossard în managementul mărfurilor, logistica pieselor C, aprovizionarea cu piese speciale şi consultanţă în domeniul proceselor, acestea pot duce la găsirea a numeroase opţiuni noi pe piaţă, ceea ce va face KVT-Fastening şi mai puternic. 
 
Clienţii vor beneficia de extinderea competenţelor în tehnologia de fixare industrială şi de un portofoliu de produse sau servicii îmbunătăţit corespunzător datorită acestei achiziţii strategice.
 
 
 
Youtube Xing Linkedin Facebook Twitter blog RSS